BOJAN IONUT-MARIAN
BIROU DE MEDIATOR

Mediere litigii de munca, civile (succesiuni, proprietate, familie, minori), comerciale, bancare, protectia consumatorului, asigurari, malpraxis. Birouri in sectorul 3-Bucuresti si jud. Calarasi.

     Termeni legali si conditii de utilizare a siteului Biroului de mediator BOJAN Ionut-Marian

1.Acceptarea conditiilor
Www.mediatorbojan.ro este site-ul oficial al Biroului de mediator BOJAN Ionut-Marian. Folosirea site-ului presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. 
Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. 
2. Descrierea serviciilor
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.mediatorbojan.ro oferă utilizatorilor informaţii asupra activitatii Biroului de mediator BOJAN Ionut-Marian, acte normative, reglementări şi ştiri referitoare la mediere.
3. Utilizarea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
In calitate de utilizator sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.
4. Proprietatea intelectuala
Continutul website-ului www.mediatorbojan.ro va este oferit gratuit, cu scop informational. Reproducerea materialelor de pe site este autorizată, in limitele prevăzute de legislaţia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe în vigoare si cu mentionarea sursei (Birou mediator BOJAN Ionut-Marian - www.mediatorbojan.ro). În cazul în care este nevoie de obţinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe site, obligaţia de a obţine acest acord anulează autorizaţia menţionată anterior.
Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
6. Limitarea raspunderii
Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.
Onorariile publicate pe site-ul www.mediatorbojan.ro sunt orientative si nu creaza obligatii contractuale. Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian isi rezerva dreptul de a modifica aceste onorarii fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
7. Legatura cu alte website-uri.
Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. 
Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe situl său.
8. Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website confirmati ca ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
8. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; Biroul de mediator BOJAN Ionut-Marian nu va folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.
Acest site colecteaza date(nume,id, ip, tara, browser,) despre utilizatori, membri si vizitatori in scop statistic. Prin accesarea website-ului va dati acordul pentru prelucrarea acestor date.